Arthena

Welkom bij Arthena Graffiti, teken en schilderonderwijs

Arthena is ontstaan doordat wij het belangrijk vinden dat kinderen van alle leeftijden in aanraking moeten kunnen komen met hun creativiteit!

Picasso zei ooit 'ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt'. Juist op jonge leeftijd ontwikkelen kinderen hun creativiteit en zijn ze gelukkig vrij genoeg om veel te vragen en uit te proberen. Dit willen we met Arthena stimuleren door ons brede aanbod van verschillende cursussen en workshops  te kunnen aanbieden voor kinderen van iedere leeftijd.

Arthena staat voor Graffiti, teken en  schilderonderwijs. Wij verzorgen cursussen en workshops voor o.a. basisscholen en het voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden. De workshops en cursussen worden altijd gegeven in goed overleg met de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld in de klas, tijdens of na schooltijd, in de vakanties of op locatie. Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gediplomeerde docenten en zorgen samen voor een leuk, creatief en inspirerend eindresultaat.

Ons streven is dat kunst leuk en leerzaam is. Daarin is een afwisseling tussen theorie en praktijk zeer belangrijk. Naast dat wij met de allerbeste kwaliteitsmaterialen werken, is het ook zeer belangrijk dat ze de juiste technieken leren. Zo zijn o.a. kleurenleer, materiaalkennis en zelfs een stukje kunstgeschiedenis altijd een belangrijk deel van onze cursussen.

Cursusaanbod en CJP Partner

Kunst is van alle tijden en is onmisbaar in de ontwikkeling en ontplooiing van een kind. Zo zijn de klassieke vormen zeer belangrijk, zoals portret, stilleven, landschap maar ook de nieuwere kunstvormen zoals Graffiti-Art, Street-Art, Pimpen van Gympen, skateboards, rugtassen en kleding is erg populair. 

De cursussen en workshops worden zowel in school als daarbuiten gegeven, waardoor wij flexibel zijn in ons aanbod. Zo kunnen er tijdens schoollessen workshops worden ingeroosterd, maar ook voor naschoolse activiteiten, op zaterdagen en zelfs in de vakantie zijn er zeker mogelijkheden. Alle cursussen worden leuk en reflecterend afgesloten en we kunnen zelfs een expositie verzorgen, bijvoorbeeld in school of op een externe locatie.

Tevens is Arthena een CJP partner, dus een cultuurkaartacceptant. Dit betekent dal al onze workshops en cursussen binnen het voortgezet onderwijs gefinancierd kunnen worden met de CJP Cultuurkaart. Meer info over Arthena en de  CJP Cultuurkaart? Zie onze CJP-pagina of check CJP | Voor scholen

 

Jarenlange ervaring en betrouwbaar

Al meer dan 14 jaar verzorgt Arthena een heel breed aanbod aan workshops en cursussen op maat op veel verschillende scholen. Vanaf groep 1 tot aan de laatste klas van het voortgezet onderwijs en zelf de docenten! Wij zijn zeer flexibel, hebben korte lijnen en denken mee met het idee wat de opdrachtgever heeft en maken zo een passende offerte. Wij werken uitsluitend met ons leuke team van mensen die een passie hebben voor les geven. Heb je vragen of wil je graag een offerte van ons ontvangen? Wij staan je graag te woord. n_van_tongeren@hotmail.com 

 

 

De voordelen van Arthena op een rijtje

*Wist u dat Arthena voor alle kunstlessen aan kinderen onder de 21 jaar geen btw berekend? En daardoor dus zeer scherp geprijsd is! 

*Arthena een aangesloten CJP partner is en er met de cultuurkaart kan worden gewerkt?

*Arthena cursussen en workshops op maat kan leveren?

*Wij alleen met de beste docenten en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen werken?

*U werkt 1 op 1 met uw contactpersoon dus geen tussenpersonen?

*Wij per cursus met dezelfde docenten werken en u dus daardoor een vertrouwd en vast gezicht voor de kinderen krijgt?

 

Enkele referenties