Graffiti teambuilding/bedrijfsuitje

De graffiti workshop als creatief bedrijfsuitje of teambuilding activiteit ? Op uw eigen locatie of op één van onze locaties verzorgen wij met onze graffiti workshops een stoere en inspirerende belevenis waarin creativiteit en teambuilding voorop staan. Uiteraard verzorgen wij tijdens de graffitiworkshop alle materialen van canvas schilderdoeken, de spuitbussen in heel veel verschillende kleuren en de speciale Graffiti verfspuiten.

Het graffiti workshop programma

Na het ontvangst- en welkomstwoord door onze ervaren workshop docenten begint de graffitiworkshop met een uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen.  Het individuele programma van de graffiti workshops is opgebouwd uit een serie uitdagende oefeningen die in moeilijkheidsgraad toenemen. 

Teambuilding, thema en de brainstorm

Nadat de basistechnieken individueel zijn geoefend wordt er gezamenlijk een kunstwerk gemaakt op blanco canvas schilderijen. Om een idee te vormen voor de creatie wordt er door middel van een kort brainstorm moment per groep een concept bedacht. Dit is tevens het moment waarop onze docenten een eventueel thema aan de workshop koppelen, dit kan bijvoorbeeld de seizoenen, een kreet, kleur, vorm, afbeelding of logo zijn. Er wordt tijdens de workshops gewerkt op blanco canvas schilderdoeken. De gemaakte kunstwerken kunt u na de graffiti workshop een plek thuis of binnen het bedrijf geven.

De groepsevaluatie

Na afloop van de graffitiworkshop evalueren we per team/groep het gemaakte werk door middel van een groepsevaluatie. Elke groep vertelt aan de rest van het team wat de gedachten zijn achter het gemaakte kunstwerk en hoe ze tot de creatie zijn gekomen. Meestal geeft een van onze docenten ook nog zijn of haar visie op het gemaakte werk.

Inzetbaarheid van de graffitiworkshop

Onze graffiti workshop wordt veelal ingezet als:

  • creatief bedrijfsuitje
  • teambuilding workshop
  • groep, team- of afdelingsuitje
  • side-entertainment tijdens events
  • vrijgezellenfeest activiteit

Capaciteit en locatie

Wij verzorgen Graffiti workshops vanaf 10 tot 500 personen en duren 3,5 uur. De workshops kunnen op een door u gekozen locatie worden gegeven of op één van onze locaties. Meer info, offerte of advies?        Vul hieronder uw vraag in en wij zullen dit binnen 24 uur te beantwoorden!