6-Daagse Graffiti/Street-Art cursus op de zaterdagen in mei en juni 2021!

Binnenkort staart onze 6-daagse Graffiti/Street-Art cursus weer. Deze vinden dit jaar  plaats op de zaterdagen in ons atelier in het Koorenhuis. In deze 6-daagse cursus krijgen de kinderen buiten het gewoonlijke spuiten en brainstormen van hun 'Tag' naam op een schilderdoek, een stukje theorie, de uitleg over de verschillende materialen, stukje kleurenleer, beeldmateriaal en praktijkvoorbeelden, tevens les in diverse spuittechnieken en het maken en ontwerpen van sjablonen op hun canvas schilderdoeken en diverse ondergronden. Deze Graffiti/Street-Art cursus wordt gegeven door een zeer ervaren en bekende Graffiti-Art kunstenaar en docent.

Kosten: De kosten voor de 6-daagse Graffiti/Street-Art cursus inclusief alle materialen zijn € 275,-.

Waar: De lessen worden gegeven in onze atelierruimte 2.16 in het Koorenhuis. Meer info over deze cursus? stel hieronder je vraag.

Binnenkort meer info over de datums en inschrijving.

  

Nieuwsgierig naar onze B'Day Graffiti workshops?

U kunt kiezen uit Graffiti op canvas 30x40cm of Pimp je T-shirt.

-Bij een minimum van 10 kinderen organiseren wij een superleuke Graffiti/Street-Art Bday workshop voor de jarige in ons atelier in het Koorenhuis te Den Haag. De kinderen gaan aan de slag na een stukje theorie en materiaaluitleg, brainstormen over hun "Tag" naam. Zodra ze deze geschetst hebben op dik tekenpapier gaan de kinderen de achtergrond inspuiten met Graffiti spuitbussen op hun canvas schilderdoek 30x40cm. Na een korte pauze van bijvoorbeeld een drankje en hapje gaan de kinderen verder hun schilderdoek afmaken, outlinen en pimpen met speciale Graffiti verfstiften. Een supergaaf resultaat! De workshop duurt 2,5 uur en kost € 27,50 per kind inclusief alle materialen. 

-Voor de Bday workshop Pimp je T-shirt ga je werken met sjablonen en spuitbussen en Graffiti verfstiften op je eigen T-shirt. Kosten en duur zijn hetzelfde als de Graffiti workshop en worden ook in ons atelier gegeven in het Koorenhuis.

Vul hieronder uw gegevens en wensen in en we nemen snel contact met u op!